STIL by Katri Logo

About

STIL by KatriIMG_1178_STIL_STYLE_BLOG_KATRI_ABOUT-001

Kun aloitin ensimmäisen blogini vuonna 2009, en voinut aavistaa millä lailla bloggaaminen minut veisi mukanaan. Olen saanut bloggaamisen myötä valtavasti inspiraatiota ja uusia ystäviä, sekä teistä lukijoista, että kanssabloggaajista.

Ne jotka eivät minua vielä tunne, olen Katri, kolmekymppinen helsinkiläinen nainen, joka leipätyökseen pyörittelee exceliä ja lukuja hyppysissään, ja täällä blogimaailmassa päästää luovan visuaalisen itsensä valloilleen. Olen myös vaimo ja kahden pienen lapsen äiti.

Kun lähdin kirjoittamaan tätä tekstiä, katsoin mitä mahdoin ensimmäiseen postaukseeni blogiuran alussa kirjoittaa, ja siinä* tiivistyy hyvin se mitä blogin pitämiseltä haen. Kauniiden hetkien taltioimista ja niiden jakamista samanhenkisten ihmisten kanssa.

Minua on aina kiinnostanut muoti ja pukeutuminen. Siksi koen että blogin pitäminen ne aihealueet keskiössä inspiroi ja motivoi minua eniten. Muodin lisäksi rakastan hyvää ruokaa (ja juomaa!). Siinä siis toinen vallitseva aihealue tässä blogissa. Kaikki muut blogiin valitut aiheet  liittyvät jollain tavalla minulle tärkeään visuaalisuuteen ja toimivat lisämausteena tässä tyylin ja ruoan sopassa.

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan!

Terveisin, Katri

 

 

*postaus oli – ajalleen tyypillisesti – polaroid kehyksin koristeltu kuva jonka olin ottanut Jardin du Luxembourgista Pariisista