STIL by Katri Logo

West coast salad

June 13, 2016inFood,Recipes
IMG_0838

Ajattelin jakaa tällaisen helpon ja ruokaisan kesäsalaattireseptin. Vaikka salaatintarpeet eivät ole tuoretuotteita tulee salaatista kuitenkin todella freesi. Teemme tätä salaattia usein kesäaikaan ja ruokaisuutensa ansiosta se toimii todella hyvin lounaalla tai illallisella. Tarpeetkin (salaattia lukuunottamatta) säilyvät hyvin kaapissa, joten on todettu toimivan myös yllätysvierailijoille. Suosittelen ruokajuomaksi jotain raikasta rosee- tai valkoviiniä ja ruokamusiikiksi tietysti west coat approved räppiä (esim. Dr. Dre tai 2Pac).

West coast salad 

  • (omavalintaista) lehtisalaattia
  • tonnikalapurkki (vedessä ja mielellään kestävän kalastuksen sertifikoitua)
  • kaksi (luomu tai free range) kananmunaa keitettyinä
  • pakastepussillinen herneitä sulatettuna

kastike

  • rypsiöljyä, dijonsinappia, mustapippuria, punaviinietikkaa, hunajaa

Huuhtele salaatti ja asettele se valmiiksi annoslautasille. Avaa ja valuta tonnikalapurkki. Ripottele tonnikala salaattipedille. Lisää herneet ja viipaloidut kananmunat. Sekoita kastike ja ripottele se salaatin päälle.

IMG_0835-2

Tags: , , ,

Comments are closed here.

Related Posts