STIL by Katri Logo

Alaia heels and mom jeans

June 10, 2016inFashion,Outfits
alaia heels blogger

Hupsista, tässä on tullut pidettyä vähän aiottua pidempi blogitauko. Yksinhuoltajaviikot sujuivat yllättävän kivasti. Jotenkin se jollain tapaa oli helpompaa kun oli yksin ja sai sellaisen oman vuorokausirytmin ja tietysti hoitoapuja sukulaisilta. Mutta ihanaa kun on taas toinen vanhempi jakamassa arkea.

Esikoinen jäi päiväkodista nyt kesätauolle ja on lomalla elokuun alkuun saakka. Silloin aloittaa päiväkotitaipaleen myös tuo kuopus. Ja minä palaan silloin töihin. Saan onneksi – joustavan työnantajan ja pankin ansiosta  – tehdä aluksi vähän lyhyempää päivää.

IMG_0406 IMG_0407 IMG_0412 IMG_0427 alaia heels fashion blogger

trenssi trench coat H&M / body body Piruetti /

äitifarkut mom jeans Monki /

kengät shoes Azzedine Alaïa

IMG_0468 IMG_0472 IMG_0474

kuvat Petri Kukkanen

Tags: , ,

4 Comments

Related Posts