STIL by Katri Logo

Ice cream for breakfast

April 21, 2016inFood
IMG_3623-2

Sain kutsun Sinebrykoffin puistossa sijaitsevaan Southpark -ravintolaan nauttimaan aamiaista ja jäätelöä aamutuimaan. Jäätelöä aamiaiseksi – voiko olla jotain parempaa. Tilaisuudessa lanseerattiin Yollibox -jogurttijäätelöt Suomen markkinoille. Pääsin juttelemaan Yolliboxin perustajien, Sofien ja Victorian kanssa, ja he kertoivat idean omaan frozen yogurt -merkkiin tulleen jenkkimatkan myötä. Yollibox -jogurttijäätelö on tehty luomuraaka-aineista ja niitä saa nyt K-Marketeista ja K-Citymarketeista. Jos omassa K-Marketissasi ei tätä vielä ole, niin sitä voi kauppiaalta pyytää tilaamaan. Saimme maistaa sekä suklaa- että kokoosmakuja ja molemmat olivat todella herkullisia. Jos tykkäät raikkaista mauista ja kevyemmästä herkuttelusta, niin kannattaa maistaa Yollibox -jogurttijäätelöä.

IMG_3629 IMG_3630 IMG_3632 IMG_3636 IMG_3641 IMG_3659

Ihanat ja inspiroivat naisyrittäjät poseeramassa! You go girls!

IMG_3664

Tags:

4 Comments

Related Posts