STIL by Katri Logo

Lunch at Bronda

April 4, 2016inFood,Restaurants
IMG_2142

Kävimme jokin aika sitten lounaalla ravintola Brondassa. Usein lounasaika on helpoin aika tavata työssäkäyviä ystäviä. Siinä ehtii pikaisesti vaihtaa kuulumiset eikä tarvitse sumplia lastenhoitajaa tapaamisen ajaksi. Ja lapset toivottavasti oppivat samalla, että ravintolassa käynti on osa normaalia elämää. Ja onhan se äidistäkin ihanaa päästä välillä kodin seinien sisältä ihmisten ilmoille.

IMG_2148

Brondan lounas oli ihan täydellinen paikka juuri tällaiselle vauvan (ja ystäväni taaperon) kanssa tehtävälle lounastapaamiselle. Paikka itsessään huokuu businesslounas -henkeä, mutta taipui erinomaisesti rauhalliseen perhelounaaseen. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vaunuille löytyi jopa sisältä säilytyspaikka lounaan ajaksi. Lapsille oli tuotu pöytään valmiiksi istuimet (olimme siis ilmoittaneet lapsivieraista varauksen yhteydessä) ja heihin suhtauduttiin todella ystävällisesti. Ja lapsetkin käyttäytyivät kauniisti.

IMG_2158

Söimme päivän salatiin ja joimme lasin roseeviiniä. Ehkä ensimmäistä kertaa tuntui siltä kun olisi äitiyslomalla todella lomalla. Kanasalaatti oli erittäin runsas ja maukas, ja rosee sopi mainiosti sen kaveriksi. Lounaskokemus oli kokonaisuudessaan hyvin positiivinen ja tänne aion ehdottomasti sopia uudelleen lounastreffejä.

IMG_2159-2 IMG_2165 IMG_2146-2

Tags: ,

Comments are closed here.

Related Posts